Visningslägenhet i Vikaholms Allé 5

Vikaholmsallén 37, Växjö

Visningslägenhet i Vikaholms Allé 5

I Brf Vikaholms Allé 5 i det nya bostadsområdet Vikaholm i Växjö har vi byggt lägenheter på 67-95 kvm i OBOS koncept "Start Living". Nu har vi tagit tillfället i akt och inrett en visningslägenhet så att du som funderar på en bostad i samma modellserie kan klämma och känna på lägenheten.

Start Living 95

Med sina tre sovrum och välplanerade ytor är detta en praktisk bostad för den som är i behov av mycket utrymme. Det öppna sambandet mellan vardagsrum, matplats och kök ger en känsla av samvaro och rymd. Genom en passage från vardagsrummet når du två av sovrummen och en av bostadens klädkammare. Det tredje sovrummet ligger lite avskilt i anslutning till entrén. Dessutom är förvaringsmöjligheterna med två rymliga klädkammare, städskåp och garderober i sovrummen mycket goda.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Nybyggda lägenheter i gröna, sköna Vikaholm

Här bor du bekvämt och prisvärt i ljusa och trevliga lägenheter, med nära till naturen – och med både Linnéuniversitetet och hela stadens utbud inom räckhåll.

Läs allt om projektet här!

Försäljning pågår!

Vi samarbetar med Bergstrand Fastighetsmäklare i projektet. Har du frågor om projeket så hör gärna av dig till dem så berättar de mer.

Niklas Carlsson
Fastighetsmäklare
Direkt: 0470-132 87
niklas@maklare-bergstrand.se

Anna Storbjörk
Fastighetsmäklare
Direkt: 0470-132 86
anna@maklare-bergstrand.se