Byggplatsvisning för Brf Prästkragen

Gottes väg, Lund

Kom och spana in området där vi bygger Brf Prästkragen!

I Södra Råbylund bor du bättre än bra! Här bygger vi ett häftigt kvarter med en härlig blandning av bostäder. Vi bygger fina tvåor om 50 kvm, häftiga etagefemmor om 100 kvm och friliggande villor om 112 välplanerade kvadratmetrar – alla i bekväm bostadsrättsform. Välkommen till Brf Prästkragen!

I Södra Råbylund händer det grejer! Brf Prästkragen har nämligen byggstartat och de första husen beräknas vara inflyttningsklara till hösten 2021. För att du ska få känsla för området och bostäderna med dess placering är du välkommen på en utomhusvisning. Det här är även ett bra tillfälle att få svar på dina frågor och funderigar kring bostäderna och området.

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi hjälps givetvis åt att hålla avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

 

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Projekt

Försäljning pågår

Brf Prästkragen

Lund, Södra Råbylund

  • Kommun Lund
  • Antal bostäder 50 st bostäder
  • Boarea ca 50-112 kvm
  • Pris Fr. 1.895.000 kr
  • Inflyttning Etappvis från Q3 2021 till Q3 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer