Informationsträff i Brf Lyckan

Svensk Fastighetsförmedlings kontor på Larmgatan 28, Kalmar

Kom och lär dig allt om Brf Lyckan!

Vad sägs om ett nybyggt hem mitt i ett etablerat område? I trivsamma Djurängen har vi nöjet att erbjuda just detta. Här kan du hitta hem i ytterst trevliga enplansradhus om 91 kvm med 2-3 sovrum, egen uteplats, och en egen liten tomt att pyssla om.

Välkommen på informationsträff!

Ta tillfället i akt och gå på informationsträff hos vår mäklare Irna Arvill på Svensk Fastighetsförmedling i Kalmar. Boka in dig på ett enskilt möte där Irna berättar om projektet, vilka bostäder som finns kvar till försäljning och hur det går till att köpa nyproduktion. Ta chansen och få svar på alla dina frågor om Brf Lyckan!

Anmäl att du är intresserad av att komma via formuläret nedan!

Välkommen!

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Projekt

Försäljning pågår

Brf Lyckan

Kalmar, Djurängen

  • Kommun Kalmar
  • Antal bostäder 21 enplansradhus
  • Boarea 91 kvm
  • Pris Från 2 450 000 kr
  • Inflyttning Mars 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer