Informationsträff för Brf Ebbas Trädgårdar

Honnörsgatan 15, Växjö

Låt oss berätta mer om bostäderna i Bredvik, Växjö

Brf Ebbas Trädgårdar finns i härliga Bredvik – Växjös nya stadsdel som ligger granne med Norra Bergundasjön, cirka fem kilometer från centrum. Här planerar OBOS att bygga ljusa och rymliga lägenheter i ett mysigt och lummigt kvarter. 1-3 rum och kök om cirka 48-72 kvm – alla med egen uteplats eller balkong. Och i bostadsrättsform!

Välkommen till ett säkert event

Den 28 oktober kommer vi att hålla informationsträffar inför säljstarten. Detta gör vi för att du som intressent ska få möjligheten att lära dig mer om bostäderna och kunna ställa frågor till oss på OBOS, mäklarna i projektet samt en bankman på plats. 

Vi kommer hålla till på restaurang Kök 11  och planen är att hålla tre pass under dagen. Vi försöker hålla träffarna på en timme vardera och vi börjar med en presentation för att sedan övergå till mingel och frågeställning.

Till lunchsittningen bjuder vi på lättare lunchmacka och till eftermiddags-/kvällssittningarna blir det fralla/kaffe/te. 

Viktigt är att du uppger om du eller någon i ditt sällskap har eventuella alleriger. Det gör du till nicole.wangne@obos.se

OBS! Anmälan stänger kl 14:00 den 26 oktober.

onsdag 28 okt 16:00-17:00

Anmäl dig här: