Informationsträff för Brf Talldungen

Uppsala, Skölsta

Låt oss berätta mer om bostäderna i Skölsta

Familjevänliga småhus i Uppsala växer inte på träd precis, men nu har du chans att hitta hem i just ett sådant. I vackra Skölsta planerar vi att bygga 18 parhus i ett trivsamt kvarter med naturen runt knuten. 36 bostäder med gott om villakänsla, i tre olika storlekar: 107, 120 och 137 välplanerade kvadratmetrar i bekväm bostadsrättsform.

Välkommen till ett säkert event

Vi hälsar dig varmt välkommen på informationsträff för Brf Talldungen. Detta gör vi för att du som intressent ska få möjligheten att lära dig mer om bostäderna och kunna ställa frågor till oss på OBOS, mäklarna från Widerlöv och vår samarbetsbank.

Informationsträffen kommer att hållas på platsen där bostäderna planeras att byggas. Här kommer vi att ha en utställning med projektmaterial och guida dig längst de nydragna vägarna i den fantastiska miljön som Skölsta har att erbjuda! 

För att ta dig till informationsträffen, så tar du Skölstavägen från Uppsala fram till 4-vägskorsningen vid Svia Byväg. Här kör du rakt fram och följer Silvergransvägen ända tills ni ser våra OBOS skyltar. 

Vi begränsar antalet deltagare och för att vi ska kunna genomföra en trygg och säker visning är det därför viktigt att du anmäler dig i förhand.

söndag 15 nov 11:00-13:00

Anmälan till visning