Digital informationsträff för Brf Flädern

,

Låt oss berätta mer om bostäderna i Tygelsjö

Vi i projektteamet för Brf Flädern har länge sett fram emot att träffa er och berätta mer om de fina bostäderna vi tänker bygga i Tygelsjö. På OBOS värderar vi säkerhet allra högst och på grund av Folkhälsomyndighetens restriktioner kommer vi att hålla en digital informationsträff den 1 december inför säljstarten av Brf Flädern!

Välkommen till ett säkert event - online

Syftet med infoträffen är att du som intressent ska få en presentation om projektet av oss i projektteamet på OBOS och mäklare Jenny från Våningen & Villan. All information om projektet finns tillgänglig på projektwebben. Det finns dock ett stort värde av kontakt med Jenny för att kunna diskutera projektet i detalj och kanske även dina egna förutsättningar på bostadsmarknaden. Mäklaren finns där för att hjälpa dig!

Den digitala infoträffen sker via programmet Teams och vill du delta behöver du anmäla dig via formuläret nedan. De som anmält sig får samma dag som infoträffen ett mail med en länk till mötet.

Observera att du inte behöver ha Teams för att ansluta. Du kan enkelt ansluta genom att bara klicka på länken som kommer i mailet. Vi rekommenderar att du ansluter via en dator och inte via telefon. Gå gärna in i mötet tidigt för att se till att det fungerar.

Har du frågor till oss om bostäderna? Skicka ett mail till kundansvariga Annika redan nu så ska vi besvara din fråga under infoträffen!

Psst! Du som anmäler dig till infoträffen kommer att få bland annat projektbroschyren hemskickad. På så vis kan du i lugn och ro läsa mer om bostäderna och hitta just din favorit! Tänk bara på att vi inte kan garantera att broschyren hinner hitta hem till dig om du anmäler dig nära inpå infoträffen.  

Säljstart 2 december!

Säljstarten av Brf Flädern sker onsdagen den 2 december kl. 10.00! På hemsidan hittar du all information om projektet och hur säljstarten går till, så ta en titt på hemsidan för att läsa mer, se den fullständiga prislistan och se alla 3D-bilder som ger en känsla för hur bostäderna och området kommer att bli.

Hoppas vi ses!

Vad: Digital infoträff
När: 1 december 
Tid: Kl. 17.00-19.00
Hur: Anmäl ditt intresse nedan så kommer du få en länk den 1 december. Klicka sedan bara på länken för att komma till infoträffen!

Anmäl ditt intresse nedan så att vi vet hur många som vill delta på den digitala infoträffen!

tisdag 1 dec 17:00-19:00

Anmälan till visning

Vi anpassar våra visningar till läget

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus.

Läs mer här

Projekt

Kommande försäljning

Brf Flädern

Tygelsjö, Tygelsjö Väster

  • Antal bostäder 18 st radhus
  • Säljstart Etapp I (hus 3 och 4): 2 dec 2020
  • Inflyttning Prel. från sent 2022
Läs mer