Tomtvisning för Brf Nabbensberg

Nabbensbergsvägen, 462 40 Vänersborg

Besök platsen där vi planerar att bygga Brf Nabbensberg

I Nabbensberg bor du lugnt, grönt och skönt, nära kanalen och granne med Nabbensbergs Herrgård. Och du har hela Vänersborgs utbud en kort cykeltur bort. Här planerar vi att bygga radhus med alla bekvämligheter i fyra olika storlekar. 107 eller 120 kvadratmeter i två plan – eller 83 respektive 58 väl utnyttjade kvadratmetrar i ett plan.

Välkommen på tomtvisning

Du är välkommen att komma och uppleva platsen där OBOS planerar att bygga 24 radhus i bekväm bostadsrättsform. Här får du ett ytterst bekvämt boende med 2-5 rum och kök. Härliga uteplatser i soligt läge, parkeringsplats, förråd och en egen liten trädgårdstäppa ingår också.

Under visningen kommer vi att bjuda på lunch.

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi hjälps givetvis åt att hålla avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi anpassar våra visningar till läget

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus.

Läs mer här

Projekt

Försäljning pågår

Brf Nabbensberg

Vänersborg, Nabbensberg

  • Antal bostäder 24 radhus
  • Pris Från 1.790.000 kr
  • Inflyttning Sent höst 2022
Läs mer