Tomtvisning för Brf Karusellen

Klotstigen, Nora

Tomtvisning för Brf Karusellen

På promenadavstånd från allt du vill ha i din vardag bygger vi nya, fina radhus om 107 respektive 120 smarta kvadratmetrar – i trä, som sig bör här i trästaden. Här får du inte bara njuta av fördelarna med småstadslivet. Du når hela Örebros utbud på en halvtimme i bilen. Välkommen till Brf Karusellen!

Välkommen på tomtvisning

Du är välkommen att komma och upplev plasen där vi kommer att bygga 15 par-och radhus. Få en känsla av området och passa på att ställa alla dina frågor till mäklaren som finns på plats. 

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi hjälps givetvis åt att hålla avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Projekt

Försäljning pågår

Brf Karusellen

Nora, Stensnäs

  • Kommun Nora
  • Antal bostäder 15 par- och radhus
  • Boarea 107-120 kvm
  • Pris Från 1.945.000 kr
  • Inflyttning November 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här