Personlig visning i Brf Skogsbrynet

Citronäppelgatan, Nässjö

Vi berättar gärna mer om husen i Norra Alsberg!

Nässjös nyaste bostadsområde, Norra Alsberg har redan hunnit bli väldigt populärt. Med ett fint läge i området, alldeles i skogskanten, kan du nu hitta familjens nya drömhem. Här planerar vi nämligen att bygga trivsamma kedjehus om 120 kvm, längs med en lugn villagata. Charmiga trähus i klassisk stil och en egen liten trädgård att pyssla om.

Hör av dig för personlig visning

I coronatider övergår vi från öppna annonserade visningar till personlig tidsbokning för att minimera risken för smittspridningen och maximera kvaliten för dig som vill veta mer om hur det är att bo och leva i Norra Alsberg.

Fredrik är mäklare Fastighetsbyrån och ansvarig för försäljningen av kedjehusen i Brf Skogsbrynet. Han ses gärna för möte där husen ska byggas eller för en online-presentation och konsultation via Teams. Hör av dig via formuläret nedan så bokar vi en tid som passar dig!

Visningshus i Habo

Skulle ni vilja finns det dessutom chans att besöka Brf Bränninge Hills i Habo där OBOS håller på att färdigställa ett visningshus i samma modell som ska byggas i Norra Alsberg. Hör av er till Fredrik så berättar han mer...

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Projekt

Försäljning pågår

Brf Skogsbrynet

Nässjö, Norra Alsberg

  • Antal bostäder 11 kedjehus
  • Pris Från 2.095.000 kr
  • Inflyttning Kvartal 1 - 2022
Läs mer

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här