Tomtvisning i Brf Kajplatsen

Båtmansgatan, Kristinehamn

Ta en åpromenad till platsen för Brf Kajplatsen

Nu har du chans att hitta hem i populära Sanna, med ett utmärkt läge alldeles vid åkanten och promenadavstånd till det mesta som härliga Kristinehamn har att erbjuda. I Brf Kajplatsen bor du lugnt och trivsamt, med all service du behöver i din vardag inom räckhåll: förskolor, skolor från förskoleklass till gymnasium, butiker, restauranger och caféer med mera.

Välkommen på tomtvisning

Du är välkommen att komma och uppleva platsen där vi planerar att bygga 12 kedjehus. Få en känsla av området och passa på att ställa alla dina frågor till mäklaren som finns på plats.

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi hjälps givetvis åt att hålla avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

måndag 2 nov 16:00-17:00

Anmälan till visning

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Projekt

Försäljning pågår

Brf Kajplatsen

Kristinehamn, Sannakajen

  • Kommun Kristinehamn
  • Antal bostäder 12 kedjehus
  • Boarea 120 kvm
  • Pris Från 1.995.000 kr
  • Inflyttning Våren 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer