Personlig visning för Brf Kajplatsen

Båtmansgatan, Kristinehamn

Låt oss berätta mer om de välplanerade kedjehusen i Sanna!

Nu har du chans att hitta hem i populära Sanna, med ett utmärkt läge alldeles vid åkanten och promenadavstånd till det mesta som härliga Kristinehamn har att erbjuda. I Brf Kajplatsen bor du lugnt och trivsamt, med all service du behöver i din vardag inom räckhåll: förskolor, skolor från förskoleklass till gymnasium, butiker, restauranger och caféer med mera.

Hör av dig för en personlig visning

Du är välkommen att boka tid för en personlig visning av Brf Kajplatsen där vi kommer att bygga 12 kedjehus om 120 kvm. Vi kan erbjuda dig tomtvisning där du får känna in såväl platsen för Brf Kajplatsen som området och samtidigt ställa dina frågor till mäklaren på plats. Vi kan även erbjuda digitala möten och enskilda möten på mäklarens kontor. Hör av dig via formuläret nedan så bokar vi en tid och visning som passar dig!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Projekt

Försäljning pågår

Brf Kajplatsen

Kristinehamn, Sannakajen

  • Kommun Kristinehamn
  • Antal bostäder 12 kedjehus
  • Boarea 120 kvm
  • Pris Från 2.145.000 kr
  • Inflyttning Våren 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer