Tomtvisning i Valsjöskogen

Tråsättravägen, Åkersberga

Besök platsen där vi bygger Brf Valsjöskogen

I Valsjöskogen bor du mitt i naturen med björkar, blåbärsris och herr kantarell som närmsta granne. Välj själv vilken boendeform som passar dig bäst, här bygger vi bostadsrätter i form av parhus och radhus samt friliggande villor med äganderätt.

Välkommen på tomtvisning

Du är välkommen att komma och uppleva platsen där OBOS planerar att bygga 29 par- och radhus i bostadsrättsform och Myresjöhus planerar 14 villor som äganderätter.
Brf Valsjöskogen kommer få en gemensam liten park för alla boende, samtidigt som skogen och sjöar ligger precis runt hörnet, vilket gör att du kommer kunna välja fritt om du vill umgås med grannarna eller ta en promenad runt de fina promenadstråken. Det här är en plats värd att besöka. 

På visningen kommer du träffa mäklare som gärna svarar på dina frågor kring området och bostäderna.

För att vi ska kunna anpassa visningen efter rådande omstädigheter vill vi att du anmäler dig till visningen. Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Projekt

Försäljning pågår

Brf Valsjöskogen

Åkersberga, Margretelund

  • Antal bostäder 29 par- och radhus
  • Pris Från 2 995 000 kr
  • Inflyttning okt 2021 - apr 2022
Läs mer