Visningshus 120 kvm i Brf Vikaholms Allé 7

Ulla-Britt Söderlundsväg 46, Växjö

Visningshus 120 kvm i Brf Vikaholms Allé 7

I Brf Vikaholms Allé i Växjös nya stadsdel Vikaholm har vi byggt enfamiljshus på 120 kvm i OBOS koncept "Start Living". Nu har vi tagit tillfället i akt och inrett ett visningshus så att du som funderar på en bostad i samma modellserie kan klämma och känna på huset.

Start Living 120

Husen har en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger en härlig yta på hela 35 m² i entréplan. På övervåningen finns den privata delen och där är det möjligt att göra om allrummet till ett tredje sovrum. Dessutom kan förrådet på entrésidan göras om till en mindre arbetsplats eller läshörna.

Välkommen på visning!

Nyfiken på bostäderna vi kommer att bygga i Brf Körsbärsdalen i Älmhult? I Vikaholm i Växjö har vi ett visningshus av samma modell som den vi kommer att bygga i Älmhult. Här får du möjligheten att uppleva känslan av en nya bostad!

Tids­bokning

Boka en visning

Brf Körsbärsdalen

Bo i Älmhults nya stadsdel

I Älmhult växer den helt nya stadsdelen Västra Bökhult fram, med livskvalitet för både stora och små. Här bygger OBOS 16 bostäder i form av radhus på 107 m² och 120 m², med tillhörande parkering och förråd.

Läs allt om projektet här