Visning

Visning i Brf Genvägen

Fastighetsbyrån, Forsbyvägen 1D, Knivsta

Låt oss presentera bostäderna i Brf Genvägen!

Välkommen till trivsamma Knivsta, ett naturnära bostadsområde med ett vackert läge där det mesta ligger inom promenad- eller cykelavstånd.

Du som är intresserad av våra fina bostäder i Brf Genvägen är välkommen att träffa mäklarna på Fastighetsbyråns kontor i Knivsta

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Projekt

Försäljning pågår

Brf Genvägen

Knivsta, Västra Nor

  • Kommun Knivsta
  • Antal bostäder 24 par- och radhus
  • Boarea 107, 120 och 137 kvm
  • Inflyttning Våren 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer