Boka privat visning i Brf Allén

Storgatan 59, Luleå

Hör av dig så ses vi och pratar om Allén i Gammelstad!

I Brf Allén bor du lugnt och trivsamt, nära promenadstråk och bara en cykeltur från svalkande dopp på fina Storsand. Men du har också nära till service. I Gammelstad finns skola och förskola, mataffär, hälsocentral, tandläkare, restauranger, badhus och mycket mer. Och om du vill åt ett större utbud tar du dig enkelt till all shopping på Storheden, eller in till stan – med bil eller buss.

Här, i all härlighet, planerar vi på OBOS att bygga både radhus om 107 och 120 kvm och lägenheter om 82 kvm – alla i bekväm bostadsrättsform. 

Projektet är inte byggstartat men försäljning pågår och om du önskar en guidad visning på plats ute på byggplatsen i Gammelstad går det så bra så. John vår mäklare träffas gärna för att prata om projektet eller bostadsmarknaden i allmänhet.

Det finns ett visningshus! I Umeå...

Är du väldigt intresserad men känner att du nog gärna vill se innan nu köper? Ja, då finns det en möjlighet för dig att besöka vårt visningshus i Vännäsby utanför Umeå. Där har vi bygget ett kvarter med samma husmodeller som vi planerar här i Allén. Hör av dig så berättar vi mer!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Projekt

Försäljning pågår

Brf Allén

Luleå, Gammelstad

  • Kommun Luleå
  • Antal bostäder 14 radhus och 8 lägenheter
  • Boarea 82, 107 och 120 kvm
  • Inflyttning Kvartal 4 - 2021
Läs mer