Visningshus i Trollhättan

Gravensteinervägen, Trollhättan

Visningshus i Trollhättan

En ny omtyckt stadsdel är på väg att växa fram i Trollhättan - Hälltorps gård. Nu finns möjlighet att besöka ett visningshus som färdigställts här! Så, för dig som är intresserad av att köpa bostad i etapp två, Brf Mustmästaren, ta chansen att gå på någon av våra visningar!

Kom och upplev ett radhus om 107 kvm i området där vi just nu bygger första etappen - Brf Pomologen (slutsålt). Efter succén här, finns alltså chansen att komma över någon av de 23 nya liknande radhus som är planerade i Brf Mustmästaren. 

Vi kommer att finns på plats där Ingrid Marievägen och cykelbanan mot Torsred möts. Här träffar du mäklare från Svensk Fastighetsförmedling som berättar mer om området och bostäderna vi kommer att bygga.

Hoppas att vi ses!

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

torsdag 29 okt 16:30-17:30

Anmälan till visning

Projekt

Försäljning pågår

Brf Mustmästaren

Trollhättan, Hälltorp

  • Kommun Trollhättan
  • Antal bostäder 23 radhus
  • Boarea 107-137 m²
  • Pris Från 2 575 000 kr
  • Inflyttning November 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här