Visning i Habo för Brf Skogsbrynet

Bockstigen 15, Habo

Visning i Habo för Brf Skogsbrynet

I Brf Skogsbrynet i Nässjö planerar vi att bygga ytterst trivsamma kedjehus om 120 kvm, längs med en lugn villagata. Charmiga trähus i klassisk stil som bjuder på härliga sällskapsytor, fyra sovrum, fina uteplatser och en egen liten trädgård att pyssla om.

För att du som är intresserad av att köpa en bostad i Brf Skogsbrynet hälsar vi dig välkommen till ett besök i ett visningshus i Habo! Här kan du få känslan för bostäderna vi planerar att bygga i Nässjö då visningshuset på Bockstigen i Habo är byggt med samma planlösning och standard.

Kom och besök huset och passa framförallt på att prata med mäklaren som kan berätta allt om bostäderna vi planerar att bygga i Brf Skogsbrynet!

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

onsdag 22 jul 17:00-18:00

Anmäl dig till visningen här!

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Projekt

Försäljning pågår

Brf Skogsbrynet

Nässjö, Norra Alsberg

  • Kommun Nässjö
  • Antal bostäder 11 kedjehus
  • Boarea 120 kvm
  • Pris Från 2.095.000 kr
  • Inflyttning Vintern 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer