Visningar i Brf Lokstallet 2

Kvarnstigen, Vännäsby

Välkommen in på visning i Vännäsby

Vännäsby ligger naturskönt i Vännäs kommun, där Umeälven och Vindelälven möts och med närheten till Umeå. Här har vi precis byggt ett nytt kvarter med bostadsrättsbostäder i Brf Lokstallet 2 och än finns det hus kvar till försäljning.

Gå på visning!

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Vad sägs till exempel om härliga, öppna umgängesytor, ett fullutrustat kök, två badrum och gott om plats för familjens privata liv i 3-4 sovrum? Lagom när det är som allra bäst, säger vi.

Nu har du chansen att besöka vårt inredda visningshus som även ger en god känsla för lägenheterna i projektet. Anmäl dig nedan så ses vi på Kvarnstigen!

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Projekt

Försäljning pågår

Brf Lokstallet 2

Vännäs, Vännäsby

  • Kommun Vännäs
  • Antal bostäder 5 radhus, 8 lägenheter
  • Boarea 54,5-120 m²
  • Pris Från 950 000 kr
  • Inflyttning Pågår
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer