Visningshus för Brf Astrid Fredrikssons väg

Sara Lisas väg 2, Falun

Visningshus för Brf Astrid Fredrikssons väg

I Lilla Källviken, strax utanför Falun planerar vi för fullt för en uppföljare till Brf Sara Lisas väg. På Astrid Fredrikssons väg blir det återigen kedjehus med stor villakänsla om 121 kvm med tillhörande carport, förråd och färdiga trädgårdar.

På Sara Lisas väg, ett stenkast från vår nya Brf i Lilla Källviken har du möjlighet att uppleva samma husmodell som vi planerar för på Astrid Fredrikssons väg. Huset om 121 kvm bjuder bland annat på maxad villakänsla, härliga sällskapsytor och två badrum.

Det är något visst med att kunna besöka ett hus och på riktigt se och känna hur det kommer att bli. Vill du uppleva husen på riktigt välkomnar vi dig till vårt visningshus.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig!

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

onsdag 5 aug 16:30-17:30

Anmälan till visning