Visningshus för Brf Astrid Fredrikssons väg

Sara Lisas väg 56, Falun

Välkommen att klämma och känna!

I Lilla Källviken, strax utanför Falun bygger OBOS en uppföljare till Brf Sara Lisas väg. På Astrid Fredrikssons väg blir det återigen kedjehus med stor villakänsla om 121 kvm med tillhörande carport, förråd och färdiga trädgårdar.

På Sara Lisas väg, ett stenkast från vår nya Brf i Lilla Källviken har du möjlighet att uppleva samma husmodell som vi planerar för på Astrid Fredrikssons väg. Huset om 121 kvm bjuder bland annat på maxad villakänsla, härliga sällskapsytor och två badrum.

Det är något visst med att kunna besöka ett hus och på riktigt se och känna hur det kommer att bli. Vill du uppleva husen på riktigt välkomnar vi dig till vårt visningshus.

Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar dig!

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Projekt

Försäljning pågår

Brf Astrid Fredrikssons väg

Falun, Lilla Källviken

  • Antal bostäder 14 kedjehus
  • Pris Från 2.675.000 kr
  • Inflyttning Med start sommaren 2021
Läs mer

Inredaren berättar

Jag brukar beskriva min stil som "färre men värre"

Efter att ha inrett Brf Sara Lisas Väg fick vi chansen att intervjua Marit, som i tre år drivit sin egen inredningsfirma Modstyling, för att ta del av hennes bästa tips för att lyckas med inredningen.

Läs artikeln!