Visningshus i Norrtälje för Brf Valsjöskogen

Smedtorpsvägen 33A, Björnövik

Välkommen på visning av ett hus i samma modell som Brf Valsjöskogen

I Björnövik står samma husmodell som finns till försäljning i projektet Brf Valjsköskogen. Vi bjuder nu in till visning där du har möjlighet att uppleva huset men i ett annat av våra områden.

Kom och se vårt fina visningshus på 120 kvm som rymmer fem rum i två plan. Huset har en öppen planlösning, fullutrustat kök, två badrum och är lite utav familjens favorit. Visningen sker i området Björnövik men ger dig som är intresserad av bostäderna i Valsjöskogen möjlighet att få en känsla för husen och samtidigt en trevlig utflykt till Roslagen.

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Projekt

Försäljning pågår

Brf Valsjöskogen

Åkersberga, Margretelund

  • Antal bostäder 29 par- och radhus
  • Pris Från 2 995 000 kr
  • Inflyttning okt 2021 - apr 2022
Läs mer