Privat visning för Brf Soläng

Svedala, Bara

Låt oss berätta mer om radhusen i Bara

Hur låter det att bo granne med PGA Sweden Nationals kanonfina golfbana, på promenadavstånd från allt som Bara har att erbjuda (inklusive bussen till Malmö) och omgivet av det vackra odlingslandskapet? Rätt så underbart, eller hur?

Välkommen på visning!

Varmt välkommen på visning i vårt nya visningshus i Brf Solängen. Här får du kliva in och uppleva en ljus och luftig bostad om 119 kvm. Lagom stort och lättstädat med hög standard och alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Det här är verkligen ett radhus med det lilla extra! Nedervåningen bjuder på öppna, ljusa och sociala ytor medan övervåningen bjuder på privatliv i tre sköna sovrum. 

Mäklare Jenny från Våningen & Villan berättar gärna mer om bostäderna och hjälper dig att uppfylla just dina bostadsrömmar.

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Projekt

Försäljning pågår

Brf Soläng

Bara, Svedala

  • Antal bostäder 10 st radhus
  • Pris Från 3.398.000 kr
  • Inflyttning Våren 2021
Läs mer