Visningshus 142 i Brf Hägerneholm Park

Arningetorpsvägen 40, Täby

Visningshus 142 i Brf Hägerneholm Park

Hägerneholm ligger naturskönt i Täby och här har OBOS byggt 42 moderna radhus som nu är redo att flytta in i. Husen som har en öppen och ljus planlösning ligger i ett fint, barnvänligt område med gångavstånd till skolor, kommunikation, affärer och restauranger.

Välkommen att besöka området och se ett färdigt hus för att få känslan av hur det är att flytta till ett av våra hus i Hägerneholm!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Försäljning pågår!

I projektet samarbetar vi med ERA Real Estate i försäljningen. Bekanta dig med projektet här på sidan och hör av dig till mäklare Mattias Arnkvist så hjälper han dig vidare i dina bostadsdrömmar. Jubisa Lopez är kundansvarig på OBOS och svara gärna på mer ingående frågor om bostäderna.

Mattias Arnkvist

Fastighetsmäklare, ERA
08-411 18 00
mattias.arnkvist@erasweden.com

Jubisa Lopez

Kundansvarig, OBOS
010-434 16 16
projekt.sthlm@obos.se

Brf Hägerneholm Park 2

Moderna radhus i naturskönt område

Husen som har en öppen och ljus planlösning kommer ligga i ett fint, barnvänligt område med gångavstånd till skolor, kommunikation, affärer och restauranger. 

Läs allt om projektet här

Artikel

Mäklaren tipsar!

Mattias som är mäklare för Brf Hägerneholm Park 1 beskriver bostadsmarknaden i Täby och tipsar dig som går i tankar att köpa nytt

Läs artikeln!

Artikel

Inred som du lever

Christin Österholm är inredare på Living Room och har inrett visningshuset i Brf Hägerneholm Park 1. Hör hennes tankar om inredning och se hennes bästa tips för att lyckas skapa en skön känsla där hemma!

Läs artikeln!

Artikel

Intervju med arkitekten

Peter Stenberg är mannen bakom OBOS nya bostadsområde i Täbys nya stadsdel Hägerneholm. Läs artikeln där han beskriver hur han ser på området och bostädernas utformning.

Läs artikeln!