Visningshus i Tavleliden

Castorgatan, Umeå

Visningshus i Tavleliden

OBOS bygger parhus i kedjeform med en boarea på 128 m² på omtyckta Tavleliden i Umeå. Husen får upplåtelseformen äganderätt och ligger i ett barnvänligt område med närhet till Nydalasjön, natur, skola och förskola.

Den inbjudande framsidan av huset karaktäriseras av en stenbelagd uteplats som löper mellan entrén och garageuppfaten. Här finns plats för utemöblering som skapar möjligheter för umgänge. Väl inne i huset möts du av ett rymligt och välutrustat kök med plats för matbord. Genomsynen från entrén till det avskilda vardagsrummet skapar en ljus och luftig känsla. Från vardagsrummet, som har plats för både matsalsbord och soffgrupp, tar du dig ut på altanen och den trivsamma trädgården. På nedre plan finns även en WC, samt en groventré som nås via garaget. På övre plan finns de fyra rymliga sovrummen och en WC.

Huset erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av garderober i sovrummen, ett förråd på övervåningen samt ett rymligt förråd under trappan.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Erbjudande: Amorteringsfritt i 5 år upp till 75 %

Amorteringsfrihet och skattebefrielse ger en boendekostnad på från 5 784 kr/månad. I samarbete med Länsförsäkringar bank kan vi erbjuda amorteringsrihet i 5 år upp till 75 % av köpesumman samt mycket förmånligt ränteerbjudande! Kontakta mäklare Pär Carlsson för mer information om erbjudandet.

Försäljningen av bostäderna i Tavleliden 1 pågår. Är du intresserad av husen kan du höra av dig till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. De hjälper dig vidare i dina bostadsdrömmar. Projektets kundansvarig Therése Ullberg är också behjälplig om du vill veta mer om bostäderna.

Pär Carlsson

mäklare
070-2791996
par.carlsson@lansfast.se

Therérse Ullberg

kundansvarig
010-434 14 56
therese.ullberg@obos.se

Tavleliden 1

Nybyggda parhus på Tavleliden i Umeå

OBOS bygger parhus i kedjeform med en boarea på 128 m² på omtyckta Tavleliden i Umeå. Husen får upplåtelseformen äganderätt och ligger i ett barnvänligt område.

Läs allt om projektet här