Visning

Visningshus i Kv London

Londonvägen 18, Växjö

Visning i Kv London

Vid södra Bergundasjön i norra delen av Teleborg har OBOS byggt 5 nya moderna radhus i två plan. Kvarteret London erbjuder välplanerade 6-7 rok med tre uteplatser, som ger dig möjlighet att kunna följa solens timmar under dagen. Moderna uttryck med öppna planlösningar, smakfulla materialval och spännande fönsterpartier.

Bostäderna har en hög standard och präglas av en snygg design, där vackra detaljer som liggande träpanel förbinder våningsplanen. Sex radhus erbjuder ett tredje våningsplan i form av ett loft. Det är delvis öppet mellan våning två och tre, vilket skapar en generös takhöjd och ett härligt ljusinsläpp!

Välkommen på visning!

söndag 24 mar 11:00-13:00

Anmälan till visning

Frågor?

Har du frågor om projektet och visningen? Hör av dig till mäklarna Christer Lindblom  eller OBOS egen kundansvarig Emma Malmqvist.

Christer Lindblom

christer.lindblom@myresjohus.se
010-434 12 51
070-601 91 16

Emma Malmqvist

emma.malmqvist@obos.se
010-434 12 47

Låt oss presentera Kv London!

Cecilia Krantz, Emma Malmqvist och Linus Ståhl jobbar på OBOS i Växjö och är ansvariga för Kv London. Se filmen där de beskriver projektet och förklarar varför Kv London kommer bli ett härligt ställe att bo och leva på.

Flytta till Kv London

Nyproduktion av moderna radhus i Teleborg

Kvarteret London erbjuder välplanerade 6-7 rok med tre uteplatser, som ger dig möjlighet att kunna följa solens timmar under dagen. Moderna uttryck med öppna planlösningar, smakfulla materialval och spännande fönsterpartier.

Läs allt om projektet här