Visning

Visningshus i Kv London

Londonvägen 16, Växjö

Visning i Kv London

Vid södra Bergundasjön i norra delen av Teleborg har OBOS byggt 5 nya moderna radhus i två plan. Kvarteret London erbjuder välplanerade 5-7 rok med tre uteplatser, som ger dig möjlighet att kunna följa solens timmar under dagen. Moderna uttryck med öppna planlösningar, smakfulla materialval och spännande fönsterpartier.

Bostäderna har en hög standard och präglas av en snygg design, där vackra detaljer som liggande träpanel förbinder våningsplanen. Sex radhus erbjuder ett tredje våningsplan i form av ett loft. Det är delvis öppet mellan våning två och tre, vilket skapar en generös takhöjd och ett härligt ljusinsläpp!

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Frågor?

Har du frågor om projektet och visningen? Hör av dig till Nicole Wångne som är kundansvarig på OBOS. 

Nicole Wångne

nicole.wangne@obos.se
010-434 12 48

Projekt

Försäljning pågår

Kv London

Växjö, Torparängen

  • Kommun Växjö
  • Antal bostäder 5 radhus
  • Boarea 138-153 m²
  • Pris Från 4 095 000 kr
  • Inflyttning Direkt!
  • Upplåtelseform Äganderätt
Läs mer

Stadsutvecklaren om Växjös nya bostadsområde

Ett småskaligt område med ett exceptionellt läge

Läs mer

Kan din bostad vara en bra investering?

Ett nytt hem: en investering för framtiden

Läs mer