Visningshus i Vallastaden

Poesigränd 4, Linköping

Visning av radhus på 170 m² i Vallastaden

I Vallastaden finns två moderna stadsradhus, som med sin jordnära färgsättning och lummiga omgivande grönska ger en harmonisk känsla. Fasaden blir levande tack vare utskjutande partier, balkonger och uteplatser.

Välkommen hem till ett ombonat men samtidigt både modernt och spännande radhus! Till höger om entrén ligger det fullutrustade köket i en egen liten nisch, placerat som i en mer traditionell planlösning. I anslutning till köket hittar du en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Mitt emot den centralt placerade trappan till övervåningen finns en Wc/Dusch. Vardagsrummet är stort och öppet och ligger i vinkel, med utgång till en mysig liten uteplats. Om man så vill kan vardagsrummet delas av för att skapa ytterligare ett fjärde sovrum i huset.

Radhusets tredje våning är en stor, öppen ateljé på nästan 50 kvm där bara din fantasi sätter gränser för vad du vill göra. Blir det här du skriver din första roman eller målar din andra tavla? Eller blir det kontoret för din företagsverksamhet – eller varför inte ett gym? Kanske blir det barnens våning där deras leksaker och tv-spel får ta hur mycket plats som helst.

Uteplats

I huset har vi sett till att uterummet aldrig är långt borta, oavsett var du befinner dig. Redan innan du kommer in i ditt radhus möts du av en liten förgård med äppelträd och odlingsrabatt. Ett mysigt litet krypin som gjort för att sitta och njuta av morgonkaffet. Från vardagsrummet kommer du ut på en liten uteplats, och på andra plan finns hela två balkonger som nås från två av sovrummen. På ateljéplan har vi satt fransk balkong på båda sidor av rummet. Perfekt när du vill skapa lite korsdrag och få in frisk luft och nya idéer till den där romanen du jobbar på...

Under visningen har vi öppet i husen både på Poesigränd 2 och Poesigränd 4.

onsdag 10 jul 18:30-19:00

Anmälan till visning

Flytta till våra hus i Vallastaden!

En helt ny stadsdel i Linköping som bygger på en idé om variation, kreativitet och grön och social hållbarhet. Nu säljer vi husen i Vallastaden - ta chansen att flytta till smart och spännande boende i Linköping.

Läs allt om bostäderna här