Visningshus i Kv Hällmarken

Klövergatan 12, Västervik

Visningshus i Kv Hällmarken

På området Ekhagen, cirka två kilometer från centrala Västervik bygger vi på OBOS vårt nya bostadsprojekt Kvarteret Hällmarken. I den första etappen blir det 10 moderna bostäder i form av villor och kedjehus, alla med en öppen planlösning, härligt ljusinsläpp och fina materialval.

Vi har inrett Villa Bofink, en tvåplansvilla på 153 kvm med 6 rum och kök, för att du ska få en känsla för bostäderna vi bygger och hur livet i området skulle kunna vara.

Vi tror att du precis som vi kommer att gilla den öppna planlösningen och de härliga fönsterpartierna!

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Projekt

Försäljning pågår

Kv Hällmarken

Västervik, Ekhagen

  • Antal bostäder 20 kedjehus och villor
  • Pris Från 4 050 000 kr
  • Inflyttning Från Sommaren 2019
Läs mer