Visning

Visningslägenhet i Brf Kavaljeren

Kavaljersvägen 14 E, Umeå

Visningslägenhet i Brf Kavaljeren

Brf Kavaljeren är belägen på ett av Umeås naturnära områden, här omges du av kringliggande skogsmark och parkmark Bostäderna i området omges av gräsytor primärt avsedda att användas för vistelse, lek och bollspel.

Här har vi byggt en lägenhet på 2 rum och kök som vi inrett som visningslägenhet. Via den sinnrika placeringen av bostädernas fönster fylls entrén av dagsljus. I lägenheten om 52 kvm ligger sovrummet närmast härifrån, vilket är rymligt och trivsamt i båda lägenhetsmodellerna. Uteplatsen är rymlig och kan nås både från vardagsrummet och sovrummet. Lägenheten karaktäriseras av det stora fönsterpartiet som ger ljus och öppenhet i vardagsrummet.

Köket är välutrustat med kyl/frys, diskmaskin och spis. Det har även gott om öppna ytor för matlagning. Toalattenerbjuder dusch, torktumlare och tvättmaskin. Bostaden erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och städskåp. 

Nyfiken på bostäderna i Brf Kavaljeren?

Söndagen den 24 mars 14.00 - 15.00 håller vi en visning i vår visningslägenhet i Brf Kavaljeren. Här får du möjligheten att uppleva känslan av en ny bostad från OBOS och på visningen träffar du mäklare Richard Öhman från HusmanHagberg. Vi ses där!

Tid: 14.00 - 15.00
Plats: Kavaljersvägen 14 E, Umeå

söndag 24 mar 14:00-15:00

Anmäl dig till visningen här!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Kavaljeren

Umeå, Umedalen

  • Kommun Umeå
  • Boarea 52 kvm
  • Pris 1 612 000 kr
  • Inflyttning Nu!
  • Upplåtelseform Bostadsrätt