Vi uppfyller bostadsdrömmar som vanligt - läs här om hur vi jobbar under rådande förutsättningar

OBOS Sverige

I Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget OBOS Kärnhem. Vårt åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. Samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader ingår i våra projekt.

OBOS Sverige AB är en av Sveriges ledande bostadsutvecklare, med ca 1000 medarbetare och över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927. OBOS Sverige ingår i norska OBOS, en medlemsägd organisation med säte i Oslo. Under 2016 levererade OBOS 4500 bostäder i Norden.

Vår vision

Vi ska utveckla framtidens samhälle och uppfylla människors bostadsdrömmar.

Vår affärsidé

Vi ska vara en av Sveriges ledande bostadsutvecklare. Genom effektivt byggande och strategiska markköp finns vi där människor vill bo och leva.

Vårt kundlöfte

På OBOS har vi några få men ack så viktiga kundlöften som vi alltid strävar efter att uppfylla.

• Vi möter dig med ett leende
• Vi lyssnar till dina behov
• Vi ger dig alltid ett svar
• Vi håller det vi lovar

Kontakta våra kontor

Inom OBOS Sverige finns en organisation vars uppgift är att arbeta med markförvärv, utveckla, planera och leda projekt, i liten och stor skala. Kontakta gärna oss för mer information.

Hitta kontaktuppgifter här

OBOS ger tillbaka

Ett tryggt boende handlar om så mycket mer än bara bostaden. OBOS vill bidra till bra boendemiljöer mellan husen och trygga meningsfulla fritidsaktiviteter för barn och ungdomar.

Läs mer om OBOS ger tillbaka

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?