Hem med karaktär mitt i villaidyllen

Man skulle kunna säga att vi sparat det bästa till sist. Brf Astrid Fredrikssons väg blir nämligen det sista kvarteret vi bygger i området – och det blir något alldeles extra.

En perfekt mix av nu och då

På en lugn villagata tar våra 14 kedjehus plats. Traditionella trähus – men med en lite tuffare känsla, tack vare ett modernt formspråk och en stilren färgsättning i mjukt grått och svart. Tätspröjsade fönster ger en blinkning till svunna tiders fabrikslokaler som fick vara vackra på riktigt Brf Astrid Fredrikssons väg blir en hyllning till Faluns industriella arv – men i en modern tappning.

I ett levande kvarter

Spikraka linjer ger lätt ett slätstruket och likriktat intryck, det vill vi undvika här. Genom att gatans naturliga sluttning bevaras varierar husen och tomterna något i höjdled, på byggspråk säger vi att husen trappas. Det förstärker båda känslan av ditt eget hem och din egen tomt – men ger också hela kvarteret en levande, inbjudande känsla.

För vardagsliv och vardagslyx

Här finns både fina sällskapsytor och gott om plats för familjens privatliv i tre trivsamma sovrum, som kan bli fyra genom tillval. Köket är öppet mot vardagsrumsdelen, men har också en separat matplats – perfekt för vardagsmiddagarna. Stora fönster släpper in ljuset och både inredning och utrustning har valts med omsorg. Vad sägs till exempel om badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Med gott om plats för utelivet

Här finns och stora möjligheter till ute-njut, eftersom husen både har en rejäl altan i soligt söderläge och en tomt stor nog för att skapa ditt eget trädgårdsparadis. Naturligtvis har vi också tänkt på de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget isolerat förråd och carport. Här är det gott att leva!