Kommande säljstarter med förtur för medlemmar

Här publiceras kommande beslutade säljstarter inom OBOS i Sverige där du som är medlem har chansen att välja bostad före andra tack vare din rätt till förtur.

25 augusti: Försäljning av kedjehus i Halmstad

Kv Skogsgläntan etapp 2

Kvarteret Skogsgläntan får ett toppenläge i Ranagård, granne med en liten skogsdunge som tillsammans med ett gemensamt orangeri blir en härligt grön guldkant i tillvaron. Här kan du hitta hem i ditt eget nybyggda kedjehus,

Läs mer här

Säljstart 25 augusti kl 10:00

31 augusti: Försäljning av radhus i Vikingstad

Brf Saga, Vikingstad

Trivsamma Vikingstad har ett riktigt bra läge, med smidig pendling till både Linköping och Mjölby. Just här planerar vi för ett hållbart grönt kvarter med familjevänliga radhus i två olika storlekar. Bekväma hem i bostadsrätt, med 2-4 sovrum, härlig altan och egen liten täppa. 

Läs mer hos OBOS här

Säljstart 31 augusti kl 10:00

31 augusti: Försäljning av lägenheter i Norrköping

Brf Sandbyhofs Gård etapp 2

I Brf Sandbyhofs Gård omsluter husen den gemensamma innergården. Gräsytor, häckar, plattbelagda gångar, träd och belysta planteringar skapar en intim och trivsam miljö.

Läs mer här

Säljstart 31 augusti kl 09:00

7 september: Försäljning av lägenheter i Mölndal

Brf Prefekten, Mölndal

En helt ny stadsdel utvecklas i Mölndal, en stadsdel som kommer karakteriseras av närhet till natur- och grönområden, närhet till service och handel samt närhet till goda kommunikationer. Här planerar OBOS för lägenheter i varierande storlekar.

Läs mer här

Säljstart 7 september 2021

22 september: Säljstart av lägenheter i Växjö

Brf Norra Station, Växjö

De södra kvarteren med sina ståtliga husfasader och gröna gårdar är inflyttade och klara. Snart är det dags för de norra kvarteren att ta form. Här, på bästa läge i centrala Växjö, planerar vi för ca 70 attraktiva lägenheter från 1 till 5 rum och kök.

Läs mer här

Säljstart 22 september 2021

Försäljningen startar 2022

I centrala Nacka planerarar vi för ca 330 moderna bostadsrätter i varierade storlekar. Området ligger norr om Värmdövägen, söder om Nacka stadshus och öster om Järla skola. Elverkshuset, Nacka

Förtur till attraktiva bostäder och tomter

Förtur till attraktiva bostäder och tomter

Vår viktigaste medlemsförmån är rätten till förtur. Med den får alla OBOS-medlemmar ett värdefullt försprång i kön till attraktiva bostäder och tomter.

Läs mer om OBOS förtur
Illustrasjon av en kvinne som tenker på et stort hus

Bli medlem idag!

Hitta ditt drömhem! Som medlem får du förtursrätt till våra attraktiva bostäder, men det är inte allt du får. Vi på OBOS erbjuder även våra medlemmar olika förmåner för att göra ditt liv lite bättre.