Radhus 120 kvm – familjens favorit

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har helt enkelt allt! Vad sägs till exempel om härliga, öppna umgängesytor, ett fullutrustat kök, två badrum och gott om plats för familjens privata liv i 3-4 sovrum? Lagom när det är som allra bäst, säger vi.

Välkommen!

Innan vi kliver in pausar vi en stund utanför dörren. Här har du nämligen din ena uteplats som bara väntar på att du ska inviga den med den första koppen morgonkaffe. Direkt vid entrén hittar vi sedan ett trivsamt sovrum som passar lika bra för gäster som för familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Eller kanske behåller du det själv, som ditt hemmakontor?

Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Och bredvid trappan finns även en rejäl garderob. Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Ett kök för både trerätters och snabbnudlar

Köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och gott om arbetsytor. Den inbjudande köksön passar lika bra för en snabb kopp morgonkaffe som för mellis eller läxläsning i väntan på middagen.

Utrymme för att leva livet

Den luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffa. Härifrån kliver du direkt ut på din egen uteplats med trädäck som är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till födelsedagskalas och grillkvällar med grannarna.

Två trevliga sovrum – eller tre

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trevliga sovrum och en mysig läs- eller lekhörna. Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC, en klädkammare och ett inbjudande allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Behöver familjen ett extra sovrum? Då kan ni välja att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Rum för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • 3-4 sovrum, varav ett på nedervåningen
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
  • Fina uteplatser

Ja, visst är husen fina! Vår mäklare i projektet vill säkert berätta ännu mer om dem för sig också. Gå in på projektsidan så hittar du kontaktuppgifter där eller lämna en intresseanmälan så hör vi av oss...

Absolut, vi har en boväljare där du kan klicka på den bostad du vill se status och pris - Det gör du här!

Inflytt beräknas preliminärt till september 2020.