3 rok 68-69 kvm – för dig som föredrar kök med plats för matplats

Dessa härliga treor passar perfekt för dig som vill ha ett riktigt fint hem med alla bekvämligheter och egen uteplats eller balkong – utan att för den skull bo i hus. För att tillgodose så många önskemål som möjligt finns de dessutom i två olika planlösningar: i den här versionen får kök och matplats sin egen avdelning mot entrésidan, utan att för den skull tappa kontakten med vardagsrumsdelen.

Stig på, för all del

Vi ska strax göra det, men innan dess vill vi bara tala om att din härliga uteplats, eller balkong om du flyttar in en trappa upp, ligger i anslutning till entrén och bara väntar på all slags utemys. Nu kliver vi in och möts direkt av ljuset från vardagsrumsdelens stora fönster, ljuvligt! Här i den luftiga entrén finns flera garderober och ingången till det fräscha badrummet med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Rum för mästerkockar och gäster

Nu kommer vi in i hemmets hjärta: där kök och matplats får sin egen avdelning mot entrésidan, utan att helt tappa kontakt med vardagsrumsdelen. Det går fortfarande fint att umgås över hela ytan, men gästerna i soffan slipper se stöket i köket. För det här är ett kök man vill greja i. Det har all utrustning du behöver för att skapa kulinariska mästerverk – inklusive diskmaskin, förstås. I köket finns också utrymme för ett rejält matbord, och om dina gäster föredrar soffan finns det gott om plats för den i den härligt ljusa vardagsrumsdelen.

Och för sjusovare

Lägenhetens två trivsamma sovrum har sin ingång från var sin sida av vardagsrumsdelen. Det största av dem har gott om plats för både dubbelsäng och söta drömmar.

Rum för din personlighet

Lägenhetens inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • 2 sovrum
  • Fina sällskapsytor
  • Fullutrustat kök med matplats
  • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
  • Egen uteplats eller balkong vid entrén