Nybyggt hem, nya gröna möjligheter

En fördel med att bygga nytt är att man har chans att bygga hus som är bättre för miljön. Och den chansen har vi verkligen tagit med Åkerbruket Torget!

Svanenmärkta hus – för din och miljöns skull

Vi på OBOS har byggt miljö- och energismarta hus länge, men med Åkerbruket har vi gjort vårt byggande ännu grönare – ja, faktiskt så grönt att vi har fått en Svanenmärkning. Detta betyder att ditt nya boende inte bara ser fint ut, det har även granskats av en oberoende tredje part för att säkerhetsställa att det har byggts med material som både du och miljön mår bra av. Något vi är väldigt stolta över såklart!

Ett hem som sätter guldkant på vardagen

I Åkerbruket Torget bor du på 136 välplanerade kvadratmetrar, i två plan. I dessa genomtänkta radhus har du gott om plats för familjens privatliv. Husens öppna sällskapsytor med härligt ljusinsläpp gör det enkelt att samlas utan att behöva trängas. Och med alla tre sovrummen placerade på ovanvåningen, sover ni dessutom lugnt och tryggt tillsammans. Skulle ni bli fler i familjen finns det möjlighet att bygga om allrummet på ovanvåningen till ett sovrum.

En ljus framtid i ditt nya hem

För att ditt boende ska kännas riktigt ljust och fräscht, oavsett årstid, är alla rum vitmålade. Det gör det också enkelt för dig den dagen du känner för att måla om eller sätta upp en tapet. Vi har även lagt lite extra krut på inredningen, så att ditt boende ska vara hållbart över tid. Vad sägs till exempel om badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Även utsidan räknas

För att ditt hem ska vara trivsamt även på utsidan är husen putsade och färgsatta i mjuka, naturnära kulörer som smälter in i sin omgivning. Detta i kombination med husets arkitektur ger ditt nya hem ett lugnt och tidlöst, men samtidigt modernt, uttryck. Och du, bakom huset ligger ett trevligt litet minitorg. Allt för att skapa extra trivsel i kvarteret!