Mysigt och miljösmart i två plan

Här har vi ett hem för dig som gillar att bo modernt och bekvämt – med 3 trivsamma sovrum, en rejäl tvättstuga och två badrum. För att inte tala om den härliga uteplatsen.

Välkommen in!

Redan när vi kliver in i entrén möts vi av ett härligt ljusinsläpp. Vi ställer av oss skorna på det praktiska klinkergolvet – en perfekt anhalt för leriga barn och blöta husdjur innan du leder dem vidare in till tvättstugan precis intill. Väl inne i tvättstugan hittar vi allt du och din familj kan tänkas behöva för att vardagen ska bli ett rent nöje, med både tvättmaskin och torktumlare.

Ett kök för alla tillfällen

Vi traskar sedan vidare, förbi ingången till husets ena badrum med WC och dusch, bort till nedervåningens centrala punkt, köket. Här finns utrustning som krävs för att du ska lyckas med din matlagning, och kanske viktigast av allt – gott om arbetsyta. Den stora köksön i mitten av rummet fungerar som en samlingsplats för hela familjen och passar perfekt för både snabba frukostar och timslånga matlagningsmingel.

Gott om utrymme för livets goda

Gillar du att bjuda hem folk? Bra, för i det här stora vardagsrummet finns det utrymme för både släktkalas och vinkvällar. Här får både soffa och matbord plats utan problem och det finns flera sätt du kan möblera på. Från vardagsrummet kliver du också direkt ut på din alldeles egen altan – ett perfekt ställe att njuta av sommarens alla grill-, sill- och chillkvällar på. Från altanen når du också husets isolerade förråd.

Familjens privata plats

Vad sägs, ska vi ta trappan upp till övervåningen? Här uppe sussar familjen tryggt tillsammans, i tre trivsamma sovrum. Men innan vi kikar in i sovrummen stannar vi till i hallen, där boendets andra badrum ligger. Och precis till höger om trappan… en praktisk klädkammare! På ovanvåningen finns också ett allrum som passar utmärkt som familjens lite mer privata TV-rum.

Rum för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, varje hus har plats för två bilar – och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.