Radhus 126 kvm – för familjen som vill ha extra allt

Letar du också efter huset med stort H? Då ska du titta lite extra på dessa härliga radhus. Vad sägs till exempel om stora, luftiga sällskapsytor för dig som gillar att ha gäster, gott om plats för familjens privatliv i tre sovrum på övervåningen, och både altan och balkong? Ett riktigt drömhus, säger vi.

Stig på, för all del!

Vi öppnar dörren och kliver in i en välkomnande entré med plats för ytterkläderna och praktiskt klinkergolv. Direkt där efter tar husets härlighet vid. Vi möts direkt av ljuset från vardagsrumsdelens stora fönster, ljuvligt! Men innan vi utforskar de härliga, öppna sällskapsytorna tar vi en avstickare till köket.

Ett kök för både vardag och fest

Här får köket en egen avdelning mot entrésidan, och det här är ett kök man vill greja i. Det har all utrustning du behöver för att skapa kulinariska mästerverk – inklusive diskmaskin, förstås. I köket finns också utrymme för ett matbord, perfekt för vardagsmiddagarna och mysiga familjefrukostar. När ni blir fler vid bordet finns det gott om plats för ett rejält matsalsbord i vardagsrumsdelen. Från köket når du också en av husets praktiska höjdpunkter: en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare

Gott om socialt utrymme

Via en liten hall tar vi oss vidare mot husets härliga sällskapsytor. På vägen passerar vi det ena badrummet med WC och dusch. Här finns också möjlighet att sätta in ett badkar som tillval, för extra vardagslyx. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffmys och stora kalas. Här kliver du också ut på din egen altan – den står redo för alla tänkbara trevligheter.

Rum för privatlivet

Nu tar vi trappan upp till övervåningen, familjens privata sfär. Här uppe hittar vi tre rejäla sovrum, det största med en lyxig skjutdörrsgarderob, och husets andra badrum med WC och dusch. Övervåningen har också ett mysigt allrum som passar fint för både filmkvällar och tv-spelsturneringar. Härifrån kommer du också ut på den fina balkongen, även den mot baksidan av huset. Behöver familjen ett extra sovrum? Då finns det möjlighet att göra om allrummet till ett sådant som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Plats för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Med gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Därför har varje hus ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats – och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Radhusets fördelar

 • 3 sovrum
 • Härliga sällskapsytor
 • Fullutrustat kök
 • 2 badrum, ett med möjlighet till badkar
 • Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
 • Uteplats och balkong

Projekt

Försäljning pågår

Brf Gulsparven

Stångby, Stångby Väster

 • Kommun Lund
 • Antal bostäder 27 radhus, 12 lägenheter
 • Pris Från 1.850.000 kr
 • Inflyttning Etapp 1: Prel. Höst 2022
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer