Enplanshem med det lilla extra

Brf Kadettvillan tar plats i ett trivsamt område med blandad bebyggelse i form av villor och radhus omgivet av öppna fält och åkrar. På varsin sida av den lugna gatan placeras dessa härliga parhus ut. Tack vare uteplatserna på entrésidan skapas en härlig kontakt med gatan, vilket också ökar trivselfaktorn i kvarteret.

Husens fasader färgsätts i en stilren färgskala, olika nyanser av sobert grått med fina accentfärger, som blir ett perfekt komplement till den moderna arkitekturen.

Genomtänkt planlösning och god standard

Här bjuds vi på villakänsla i bekvämast möjliga format. På 91 härliga kvadratmetrar i ett plan, ryms såväl trevliga öppna sällskapsytor och plats för privatlivet. Här finns 2-3 sovrum, extra gästtoalett och en egen lättskött tomt att pyssla om. Din stora uteplats har du på entrésidan av huset, men du kan också ha en mindre sådan på husets baksida så att du själv kan välja var kaffet smakar bäst. Dessa parhus passar perfekt för dig som vill ha en modern, bekväm bostad med god utgångsstandard. Vad sägs till exempel om kök från HTH, vitvaror från Siemens, badrum med kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare? Små detaljer som gör stor skillnad i din vardag.

Projekt

Slutsålt

Brf Kadettvillan

Kristianstad, Norra Åsum

  • Kommun Kristianstad
  • Antal bostäder 7 parhus, 14 bostäder
  • Boarea 91 kvm
  • Inflyttning Preliminärt hösten 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer