Läge för vardagsliv och vardagslyx

Trollhättans nyaste bostadsområde Hälltorps gård ligger på den västra sidan av älven, eller som många säger: den bästa sidan. Här har du lika nära till stad som till bad, till all service du behöver – och till en hel del annat som sätter guldkant på tillvaron.

Allt för ett bekvämt vardagsliv

Här har du både den nybyggda Hälltorpskolan för årskurs F-3 och en nystartad förskola på bekvämt gångavstånd. Men du har heller inte långt till Strömslundsskolan för F-9 och flera andra förskolor. Middagsmaten handlar du närmast på Coop Strömslund, dit tar det fem minuter med cykeln. Och in till stan, med allt vad det innebär av service, nöjen och shopping, cyklar du på 10-15 minuter.

Massor av skoj på nära håll

Här finns alla förutsättningar för en innehållsrik fritid. Har du gröna fingrar väntar din egen odlingsyta på dig på innergården. Gillar du sköna promenader har du massor av fina rutter att välja mellan: längs med älven, in i skogen, både och? Du bestämmer. Flera fina friluftsområden finns i närheten, till exempel Munkebo – Brandsbo – Ängens gård med varierad natur, men också det stora härliga skogsområdet kring Skidstugan, där finns även utegym och mountainbikeled. Vill du ta ett dopp tar du cykeln till badplatserna vid Öresjö, eller till bassängerna på Arena Älvhögsborg.

Youtube video preview

Se filmen där projektledare Magnus Karlsson berättar om det nya området Hälltorps Gård.

Guldkant på tillvaron

Även om Trollhättan har bra shopping på Överby är centrum i högsta grad levande. Här finns allt från affärer till restauranger och ett bra kulturutbud.

Ett fint exempel är N3, ett helt hus med fokus på ung kultur med replokaler, dans- och dramasalar, musikrum, flera scener, studios – med mera. Trollhättan har också ett rikt föreningsliv, så här har du alla möjligheter att hitta just din grej. Om du är ny i staden, kolla in kommunens Kultur & Fritidsguide – där finns bra information om både föreningar och aktiviteter.

Nära hit – och härifrån

Här har du cykelavstånd till det mesta som Trollhättan har att erbjuda: centrum når du till exempel på 10-15 minuter. Vill du hellre ta bussen tar den en kvart. Med bil tar du dig till Uddevalla på 25 minuter och Vänersborg på en dryg kvart. Göteborg når du på en timme med bil, tåget tar cirka 35 minuter från stationen.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Mustmästaren

Trollhättan, Hälltorp

  • Antal bostäder 23 radhus
  • Pris Från 2 575 000 kr
  • Inflyttning November 2021
Läs mer