Varför välja Brf Mustmästaren?

Fina radhus i flera olika storlekar, en härlig kvartersmiljö – och cykelavstånd till det mesta som Trollhättan har att erbjuda. Brf Mustmästaren har verkligen en hel del fördelar. Läs vidare, och se om du håller med.

Ett komplett erbjudande

Trollhättans nyaste stadsdel Hälltorps gård har redan blivit populär bland både stora och små. Inte så konstigt, kanske, för här är det enkelt att checka av punkterna på önskelistan för ditt drömboende.  Det är just det som är den allra största fördelen med Brf Mustmästaren, menar projektutvecklare Per Sutter.

– Ja, här får man helheten. Nyproducerade bostäder med genomtänkt planlösning till ett fördelaktigt pris, i ett nytt och fräscht område med närhet till centrum – samtidigt som man också har nära till natur och fina promenadstråk.       

Youtube video preview

Omtanke om allt runt omkring 

Förutom fina, nybyggda bostäder bjuder Hälltorps gård på en hel del extra omtanke om det som vi på OBOS kallar livet mellan husen, de små detaljerna som skapar trivsel i ett bostadsområde.

På områdets innergårdar byggs en lekplats för de små, odlingsyta för boende med gröna fingrar och ett utegym för den som vill träna på hemmaplan. Brf Mustmästaren får också tillgång till en gemensam mötesplats i form av en lokal med litet kök.
–  Bord och stolar kommer också att finnas på plats. Här kan föreningen hålla sina styrelsemöten, eller kanske ordna något annat trevligt för medlemmarna, tipsar Per.

Youtube video preview

För att storleken har betydelse

I Brf Mustmästaren kan du välja mellan välplanerade tvåplansradhus i tre olika storlekar: 107, 120 eller 137 kvm med två till fyra sovrum. Alla utgår från samma grundkoncept med social, öppen planlösning på nedervåningen och mer privata ytor en trappa upp.

– Välj i första hand efter hur mycket yta ni behöver, hur många sovrum ni vill ha, till exempel. Sedan finns det lite andra detaljer som skiljer husen åt. De största husen om 137 kvm har till exempel sin altan i ett lite mer privat läge, åt väster dessutom. Husen om 107 och 120 kvm har istället sin uteplats mot den trevliga innergården, förklarar Per.

Bara att flytta in och leva livet

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Allt är nytt och fräscht och inredningen är utvald för att hålla stilen i många år framöver, men samtidigt låta din egen stil få ta plats.

– Bostäderna har också en bra utgångsstandard med bland annat ekparkett, kök och badrumsinredning från Vedum och vitvaror från Bosch, berättar Per.

Ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och glöm det där med stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Bekvämt, eller hur?

Namn: Per Sutter

Per Sutter, projektutvecklare på OBOS

Roll: Ansvarig projektutvecklare på OBOS

Bäst med jobbet: Variationen i arbetet och att man får möjlighet att träffa många trevliga människor. Dessutom är det oerhört roligt att få vara med och utveckla nya, attraktiva bostadsområden som sedan blir till hem för människor under många år framöver. 

Projekt

Försäljning pågår

Brf Mustmästaren

Trollhättan, Hälltorp

  • Antal bostäder 23 radhus
  • Pris Från 2 575 000 kr
  • Inflyttning November 2021
Läs mer