Laster resultat
Kommande projekt
Interiörbild på Brf Kärleksudden

Brf Kärleksudden

Med ett fint läge ovanför Mullsjön kan du uppfylla husdrömmen på bekvämast möjliga vis: i bostadsrättsform. Här planerar vi för nya radhus och kedjehus – alla med stora uteplatser, flera med sjöutsikt – på gångavstånd från morgondoppet, och allt du behöver i din vardag. 20 minuter från Jönköping.

Antal bostäder
14 st radhus, 6 st kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Våren 2021
Inflyttning
2022

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 57.909969 latitud, 13.875997 longitud

Koordinater: 57.909969,13.875997. Se kartan på Google

en kille sitter på en stubbe i en skog

Söker du ett nytt hem att älska? Välkommen hit!

Mullsjö är lite utav en doldis bland Jönköpings grannkommuner, men så lär det inte vara länge till. För här på Kärleksudden kan du både leva det sköna småstadslivet i radhus och kedjehus – och snabbt ta dig till Jönköping. Med andra ord: här har du alla förutsättningar för ett nytt hem att älska.

Småstadsliv med stort utbud

Här har du nära till naturen och aktiviteter för stora och små. Bad såklart, du bor ju granne med Mullsjön. Men också skidbacke och golfbana och ett aktivt föreningsliv. För att vara en mindre ort har Mullsjö det mesta du behöver. Flera matbutiker, vårdcentral, förskolor och skolor, restauranger och caféer – allt finns på cykelavstånd.

Villakänsla utan villabekymmer

Radhusen bjuder på 107 välplanerade kvadratmetrar och kedjehusen på 120, båda med fina sociala ytor och rum för familjens privata liv. Vilket du än väljer får du ett härligt hem i bekväm bostadsrättsform – och slipper att ensam hantera klassiska villabekymmer som dränering och målning. Istället kan du njuta av livet, kanske på din härliga uteplats?

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Kärleksudden och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Kärleksudden gör entré på en otroligt vacker plats i Mullsjö, på västra sidan av Mullsjön. Kvarteret får tallskog i ryggen och fin utsikt över sjön, vilket naturligtvis ställer lite extra krav på att även husen får vara vackra på riktigt.

Läs mer om husen här!
Livet i området

Livet i området

I Mullsjö har du alltid nära till härliga naturupplevelser, såväl rofyllda som fartfyllda, sommar som vinter. Bad, såklart.

Läs artikeln!
Varför välja Kärleksudden?

Varför välja Kärleksudden?

Längtar du efter ett nytt hem att älska? Nära sjön, skogen och allt du behöver i din vardag? Då ska du titta närmare på mysiga Mullsjö, och Brf Kärleksudden. Här berättar vår projektutvecklare Frida Johansson om kvarterets alla fördelar.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Kärleksudden

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen