Informationsmöte

På OBOS värderar vi säkerhet allra högst och på grund av Folkhälsomyndighetens restriktioner kommer vi att hålla en digital informationsträff inför säljstarten!

När

Anmäl förtur senast 28 april 2021 kl. 09:00

Anmäl dig till mötet

Syftet med infoträffen är att du som intressent ska få en presentation om projektet av oss i projektteamet på OBOS och mäklare. All information om projektet finns tillgänglig på projektwebben. Det finns dock ett stort värde av kontakt mellan oss för att kunna diskutera projektet i detalj och kanske även dina egna förutsättningar på bostadsmarknaden. Mäklaren finns där för att hjälpa dig!

Den digitala infoträffen sker via programmet Teams och vill du delta behöver du anmäla dig via formuläret nedan. De som anmält sig får samma dag som infoträffen ett mail med en länk till mötet.

Observera att du inte behöver ha Teams för att ansluta. Du kan enkelt ansluta genom att bara klicka på länken som kommer i mailet. Vi rekommenderar att du ansluter via en dator och inte via telefon. Gå gärna in i mötet tidigt för att se till att det fungerar.

Hoppas vi ses!

Anmälan till informationsmöte för Brf Kärleksudden Genomfört Inte ifyllt
Du behöver inte vara medlem för att närvara vid mötet, men medlemmar har rätt till förköpsrätt.

Är du inte medlem? Bli medlem

Villkor
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.