Laster resultat
Kommande projekt
ett snötäckt fjugesta i örebro

Fjugesta

Inom kort kommer vi starta försäljningen av 18 tomter i familjevänliga Fjugesta. Här har du chansen att förverkliga ditt drömboende på bra pendlingsavstånd från centrala Örebro.

Antal bostäder
18 tomter
Upplåtelseform
Ej klart
Säljstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 59.180152 latitud, 14.874208 longitud

Mogatan, Fjugesta. Se kartan på Google

Bygg hus i Fjugesta strax utanför Örebro

I Fjugesta bor du i ett gemytligt villaområde – nära all service du behöver i din vardag. Inom 1 km radie finner du barnomsorg, skola, mataffärer, bank, postombud och bensinstation. För dig som pendlar till Örebro så tar det cirka 20 minuter med bil men det finns även goda kommunikationer från Fjugesta med direktbuss till Örebro.

I Fjugesta finns det flera trevliga utflyktsmål. Norr om tomtområdet ligger bergaskogen – ett naturreservat som bjuder in till friluftsliv. I Fjugesta finns även en trevlig vattenpark som är ett fint promenadområde med ett rikt fågelliv. Sannabadet som ligger sydväst om tomtområdet är också ett trevligt besöksmål i Fjugesta med tre utomhusbassänger.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i Fjugesta är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus eller SmålandsVillan.

Byggs av:

  • Logotyp SmålandsVillan
  • Logotyp Myresjöhus
Till toppen