Översiktsbild på stångby

Flytta till framtidsorten Stångby!

Lunds kommun har storslagna planer för Stångby. Här planeras det för flera nya bostadskvarter, matbutik, vårdcentral, apotek och på sikt även en högstadieskola. Häng med och läs mäklare Karolina Wictorins svar på varför Brf Gulsparven i Stångby är helt rätt för dig som drömmer om en nyproducerad bostad.

Karolina Wictorin, fastighetsmäklare Bjurfors i Lund

Kan du berätta lite om Stångby?

Stångby är en gemytlig och barnvänlig idyll med hemtrevliga bebyggelser omgivet av natursköna miljöer. Lantlig, stadsnära tätort tillhörande Lunds kommun.

Vad är det bästa med att bo i Stångby?

Här bor man i trygga omgivningar med populära skolor och förskolor inom räckhåll. Här erbjuds ett rikt föreningsliv och en vänlig, social vardag. På optimalt pendlingsläge, tar du dig smidigt till Lund, Malmö och Köpenhamn.

Vad är det OBOS bygger här? Berätta mer om bostäderna!

I en grönskande trädgårdsstad fördelade på två mysiga kvarter ligger projektets trevliga bostäder. Vackra radhus som går i olika kulörer i en behaglig, varm färgskala. Här erbjuds en öppen modern planlösning med flexibla lösningar för att passa alla familjer. Alla radhus har en separat trädgård som ligger i direkt anslutning till bostadsrättsföreningens sociala innergårdar. I projektet finns det även ett par stilfulla etagelägenheter med optimal planlösning och en stor privat terrass. För den som önskar något mindre kan Brf Gulsparvens attraktiva markplanstvåor kanske passa. Kvadratsmart planlösning med privat uteplats. Samtliga bostäder i projektet genomsyras av välvalda material med hög standard.

Hur ser det ut i stort i Stångby just nu – byggs det mycket?

För Stångby finns det storslagna planer. Här planeras det bland annat för nya bostadskvarter, matbutik, vårdcentral, apotek, och troligtvis på sikt även en högstadieskola. Brf Gulsparven är dock det enda bostadskvarter som just nu är under försäljning så återkom inom kort om du önskar att flytta till Stångby från höst 2022.

Vilka tror du trivs bäst här?

Tack vare en blandad bebyggelse och hemtrevliga kvarter så tilltalar Stångby människor i alla generationer. En del föredrar de sociala omgivningarna medan andra värdesätter tryggheten och den tredje uppskattar det stadsnära läget på landet.

Om man blir nyfiken på en bostad här och vill ta sig en titt, går det?

I Brf Gulsparvens kommande kvarter har gatorna börjat att ta form. Det går utmärkt att åka förbi och titta på platsen där projektet kommer att ligga. Då vi ännu inte har någon färdig visningsbostad håller vi enbart privata möten, mötena kan hållas antingen på vårt kontor alternativt digitalt. Vi har god erfarenhet av att visualisera projektets bostäder och kvarter och bokar gärna in ett privat möte med just dig!

 

Är du intresserad av Brf Gulsparven?

Är du intresserad av Brf Gulsparven?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer