exteriör Brf Gulsparven

Hem för vardagsliv och vardagslyx

Två rum och kök i markplan med uteplats? En fantastisk femma i etage med stor balkong – eller kanske ett radhus med härlig altan? Här finns plats för att leva livet, oavsett hur din familj ser ut. Från 50 till 126 smart utnyttjade kvadratmetrar – oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Här är det gott att leva, helt enkelt!

I Brf Gulsparven kan du välja mellan tre olika storlekar på boende, vilket passar dig?

2 rok - 50 kvm

Längtar du efter en ljus och härlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Med egen ingång – och dessutom i markplan? Då ska du titta lite extra på dessa trevliga tvåor.

Kliv in och känn dig som hemma. Lägenheten är utrustad med ett ljust och fräscht badrum med WC, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Mitt emot det har vi ingången till det rymliga sovrummet med flera garderober. Här sover man gott, lugnt och avskilt.

sovrum i lägenhet 50 kvm Brf Gulsparven

Köket ligger lite lagom öppet mot vardagsrummet. Tillräckligt för att alla ska kunna umgås, men en smart placerad vägg gör att du slipper se disken från soffhörnet. Köket är utrustat med allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar, med inredning från HTH och vitvaror från Siemens. Inklusive diskmaskin, som förenklar livet.

Vardagsrumsdelen är ljus och trevlig – och enkel att möblera. Här finns både plats för soffmys och en trevlig matplats. Härifrån kliver du också ut på din egen uteplats. Tänk när du sitter där med en kopp kaffe och njuter av vårsolen!

kök lägenhet 50 kvm Brf gulsparven

5 rok - 100 kvm

Den här ljuvliga etagelägenheten är perfekt för dig som vill ha ett riktigt fint hem med alla bekvämligheter, utan att för den skull bo i hus.

Via en välkomnande entré tar du dig direkt in i lägenhetens hjärta: den stora sällskapsytan som har skapats genom en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här har du plats för ett matsalsbord för upp till 6 personer, och i köket finns all utrustning och arbetsyta du behöver för att laga allt ifrån en snabb frukost till en 3-rätters middag. Ifrån vardagsrummet kliver du sedan direkt ut på din helt egen terrass, detta trädäck är perfekt för sociala tillställningar eller familjemåltider under de varmare årstiderna, en familjefrukost eller kanske en grillkväll med vännerna?

Kök lägenhet 100 kvm brf gulsparven

På lägenhetens övre plan finns tre trivsamma sovrum, eller du kanske vill göra om ett av sovrummen till hemmakontor? Du kan helt enkelt anpassa rummen för din livsstil.
På övervåningen finns även ett allrum och ett av lägenhetens två badrum.

Och bilen? Ja den parkerar du såklart på din egen parkeringsplats.

Allrum övervåning lgh 100 kvm brf gulsparven

Radhus - 126 kvm

Letar du också efter huset med stort H? Då ska du titta lite extra på dessa härliga radhus.

Vi öppnar dörren och kliver in i en ljus entré. Härifrån når du sedan det fullutrustade köket med plats för matbord för vardagsmyset. Härifrån når du även den separata tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare.

På väg mot vardagsrummet passerar vi nedervåningens badrum, här finns det möjlighet att sätta in ett badkar för att få till den där extra vardagslyxen. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för att underhålla vänner och familj, och under de där dagarna med härligt väder kan du gå direkt ut på din egen altan ifrån vardagsrummet.  

kök radhus brf gulsparven

Nu tar vi trappan upp till övervåningen, familjens privata sfär. Här uppe hittar vi tre rejäla sovrum, det största med en lyxig skjutdörrsgarderob, och husets andra badrum med WC och dusch. Övervåningen har också ett mysigt allrum som passar fint för både filmkvällar och tv-spelsturneringar. Härifrån kommer du också ut på den fina balkongen, även den mot baksidan av huset. Behöver familjen ett extra sovrum? Då finns det möjlighet att göra om allrummet till ett sådant som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Du får såklart även en egen plats för att parkera bilen på!

stort sovrum våning 2 radhus brf gulsparven

Materialval och förråd

Materialvalen i bostäderna håller genomgående en god standard redan från början. Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Alla bostäder kommer med indraget fiber och ett förråd som rymmer det mesta.

Är du intresserad av Brf Gulsparven?

Är du intresserad av Brf Gulsparven?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer