Laster resultat

Brf Vega Hill

I Vega uppför vi Brf Vega Hill med 30 lägenheter med 1-5 rok om 35 - 106 kvm. Brf Vega Hill kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Med pendeln tar du dig smidigt till city på cirka 20 minuter.

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 59.184188 latitud, 18.12999 longitud

Koordinater: 59.184188,18.129990. Se kartan på Google

Välkommen hem till Vega

I Vega kommer flera nya skolor och ett allaktivitetshus att byggas. Det byggs även nya förskolor och två har redan öppnat. Detta är en av flera anledningar till att våra projekt i Vega är populära bland barnfamiljer. De första inflyttningarna är redan klara och nästa etapp pågår för fullt. Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär, samtidigt som det bara är drygt 20 minuter från Stockholms innerstad.

Brf Vega Hill består av totalt 30 omsorgsfullt planerade lägenheter fördelade i ett lamellhus och ett punkthus som omsluter en grön bostadsgård. Husen är uppdelade i tre trapphus, där det ena trapphuset är byggt i fyra plan och de övriga i tre plan. Husens volymer har en trappande karaktär och ritade med hänsyn till den kuperade terrängen på platsen. Lamellhusets fasader har en mjuk framtoning i ljus varmgrå slät puts med mörka smidesräcken. Den fjärde våningen är indragen likt en penthousevåning med utsikt i flera väderstreck och har en träpanel i gråtonad kulör. Punkthuset som i sin gestaltning har fasader i gråtonad träpanel med uteplatser, entré och balkonger inramat i svart träpanel. 

 

Vill du köpa bostad i Brf Vega Hill?

Byggs av:

Till toppen