Laster resultat
Kommande projekt

Brf Strandvägen i Edsviken

I hörnet av Edsviksvägen/ Kungsvägen ligger vårt fina projekt Brf Strandvägen i Edsviken. Här uppför vi ett helt nytt kvarter, byggt runt en grön innergård. Lägenheter är ljusa och välplanerade med spännande planlösningar. Stora takkupor, öppen planlösning och generös takhöjd gör dessa till boenden till något extra. Dessutom planeras garage med direkthiss upp till trapphusen. Välkommen till det goda livet.

Antal bostäder
115 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Juni 2021
Inflyttning
Sommar 2023
Antal rum
1-7 rok
Boarea
31-167 kvm
Pris från
1 995 000 kr

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Strandvägen, Sollentuna. Se kartan på Google

Översiktsbild på Brf Strandvägen i Edsviken

Nära till en bekväm vardag

Här bor du när till allt du behöver för en bekväm vardag. Vad sägs om Sollentuna C med ca 85 butiker och restauranger eller två härliga badplatser vid Edsviken? För den aktive finns Väsjöbacken med alpin skidanläggning samt Sollentunavallen med friidrott, två bollplaner, två ishallar, skatepark och pumptrackbana. Barnen har promenadavstånd till skolorna och för pendlaren är du i Stockholm C på 15 minuter med pendeltåg eller 10 minuter med bil.

Läs mer och gör en intresseanmälan

Kontakta oss för mer information om Brf Strandvägen i Edsviken

Vi svarar gärna på dina frågor!

Byggs av:

  • obos kärnhem logotyp