Laster resultat
Kommande projekt

Brf Skulptören

Äntligen är det dags för nya lägenheter på populära Umedalen. Här planerar vi för rymliga tvåor, treor och fyror med god standard, alla med balkong. Bo bekvämt i bostadsrättsform, nära service och aktiviteter – och med bra kommunikationer. Bussen in till stan går strax utanför kvarteret.

Antal bostäder
88 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Vinter 2021
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Symfonivägen, 903 64 Umeå. Se kartan på Google

Härliga lägenheter för livsnjutare i alla åldrar

Brf Skulptören bjuder på rymliga, ljusa och välplanerade lägenheter som är formgivna för det goda livet. Tvåor, treor och fyror – alla med balkong – i ett trivsamt kvarter, som också blir det sista större  kvarteret som byggs här på Umedalen. Med andra ord: vänta inte för länge…

Hem för de flesta smaker

Den första etappen rymmer två hus med allt från rymliga tvåor till lyxiga fyror: här finns något för alla som vill leva det ljuva lägenhetslivet i bekväm bostadsrättsform. Alla lägenheter har väl genomtänkta planlösningar, bra förvaringsytor, fullutrustat kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare – de större har också en extra toalett. Allt med en god standard redan från början.

Allt fler vill bo på Umedalen

De senaste åren har umeborna verkligen fått upp ögonen för Umedalen, den gröna och sköna stadsdelen på lagom avstånd från centrum. Inte minst för att du fortfarande får lite mer hem för pengarna här – men dessutom har du både service som skolor och förskolor, restauranger och gym på promenadavstånd. Det samma gäller den fina skulpturparken, idrottshallen och äventyrslekplatsen. Och samtidigt tar du bussen in till Vasaplan på cirka 20 minuter.

Bo nytt, prisvärt och superbekvämt

Bo nytt, prisvärt och superbekvämt

I Brf Skulptören kan du njuta av lägenhetslivet fullt ut, för rimliga pengar. Här bor du bekymmersfritt i bostadsrätt, i nybyggda lägenheter med superbra planlösningar och alla bekvämligheter man kan önska sig, inklusive en fin balkong som du dessutom kan välja att glasa in som tillval.

Läs mer om bostäderna
Umedalen har något för alla

Umedalen har något för alla

Strax utanför Umeå centrum ligger härliga Umedalen. Här trivs både unga och äldre, barnfamiljer, singlar och par – en skön blandning av människor, helt enkelt. Inte konstigt alls, för här bor du både lugnt skönt, samtidigt som du har nära till vardagsservice och hela Umeås utbud inom räckhåll.

Läs mer om området
Varför välja Brf Skulptören?

Varför välja Brf Skulptören?

Här flyttar du in i ett trevligt kvarter med en lugn innergård utan genomfartstrafik där barnen tryggt kan springa ut och leka. Husen blir fem, respektive sex våningar höga och bjuder på lägenheter för de flesta smaker.

Läs mer om Brf Skulptören här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Skulptören

Vi svarar gärna på dina frågor!