Prästgårdsgärde

Med ett perfekt läge, mitt i Falköping med promenadavstånd till det mesta växer det nya bostadsområdet Prästgårdsgärde fram. Här bor du i ett lugnt och mysigt område samtidigt som stadslivet med handel och restauranger bara är några meter bort.

Hitta bostad i området!

Här bygger OBOS Falköpings nya bostadsområde!

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare och har just nu pågående projekt på Prästgårdsgärde i Falköping. Området byggs i flera etapper och med olika bostadstyper och upplåtelseformer.

Bostäderna i området kommer till största del utifrån koncernens bostadskoncept Start Living - Ett prisvärt och hållbart byggsystem. Mellan huskropparna  planeras för gemensamma innergårdar som ska bli en plats för grönska och mysiga mötesplatser. 

Youtube video preview

Flyg över Prästgårdsgärde

Prästgårdsgärde är beläget mittemellan Falköpings centrum, kulturmiljöer och mysiga bostadsområden. Här har du närhet till det mesta vilket ger förutsättningar för behaglig vardag och livskvalitet.

Bostadsprojekt i området

Precis som det ska vara

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över.

Läs mer!