Flytta in direkt!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Björnövik 1

Norrtälje, Björnö

  • Antal bostäder 43 kedjehus
  • Pris Från 2 795 000 kr
  • Inflyttning Direkt

Bo med närhet till både stad och bad

Med ett högt och fritt läge på en höjd utmed Kvisthamraviken växer området Björnövik fram. Här, i natursköna Björnö med påtaglig närhet till vattnet, bygger OBOS 43 kanonfina kedjehus i två olika storlekar: 120 kvm och 136 kvm.

Här bor du mitt i Roslagens vackra natur, med lika nära till svalkande dopp som till fartfylld skidåkning i Kvisthamrabacken. Norrtäljes mysiga stadskärna når du på bekvämt gång- och cykelavstånd – och från Björnövägen tar du bussen till Stockholm på ungefär en timme. Välkommen till Björnö! 

I området bygger OBOS även parhus i Brf Björnövik 2 och villor i Pärlbandet.

Dela detta

Status på detta projekt

Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Vintern 2019

Försäljning pågår!

Försäljningen på Björnö pågår för fullt. Hitta din favoritbostad i Boväljaren och hör sedan av dig till mäklare Benjamin Råd Vaher på Svensk Fastighetsförmedling. Han kan svara på frågor om projektet och hjälper dig att förverkliga din bostadsdröm.

Benjamin Råd Vaher, Fastighetsmäklare

Mobil: 073-444 34 30

Bobutik: 0176-766 90

benjamin.norrtalje@svenskfast.se

 

Anmäl intresse så hör vi av oss!

Gå på visning!

Just nu arrangerar vi flera visningar av våra inredda visningshus i Björnövik. Gå in på resp visningswebb för att se bilder från husen och boka in en tid!

Visningshus 120 kvm

Visningshus 136 kvm

Anmäl dig på nästa visning!
Projektfakta
  • Antal bostäder 43 kedjehus
  • Boarea 120 - 136 m²
  • Antal rum 3-5 rum och kök
  • Pris Från 2 795 000 kr
  • Månadsavgift Från 4 520 kr
  • Inflyttning Direkt
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Visningar

Intresseanmälan

Anmäl intresse så kontaktar vi dig!

Under "Hitta bostad" kan du se status, pris och planlösning på objekten i projektet. Hitta din favorit och anmäl intresse så hör vi av sig till dig.

Projektet

Ett bostadsprojekt som detta är så mycket mer än de enskilda huset. Här ska alla som flyttar in trivas och bostäderna harmonisera för en skön kvarterskänsla.

Trivsamt boende mitt i naturen

Här bor du verkligen med naturen runt knuten! Placeringen av husen skapar en levande gatubild och fasadernas ljusa pastellfärger ger ett glatt och trivsamt intryck som bjuder in till ett bostadsområde fullt av liv och rörelse. På baksidan av husen breder orörd naturmark ut sig, vilket ger en lugn och ombonad känsla. 

Hem för alla smaker 

För att alla ska kunna hitta sitt drömboende finns de ljusa, härliga kedjehusen i två olika storlekar: 120 kvm och 136 kvm. Gemensamt för båda är att nedervåningen består av öppna, sociala ytor medan övervåningen lämnar plats till familjens privata liv. Alla hus har flera uteplatser att njuta av, en egen carport med plats för två bilar (minst) och ett rejält förråd placerat anslutning till just carporten för extra bekvämlighet.  

PDF

Var i kvarteret vill du bo?

I kvarskissen ser du området från ovan och de gör det enklare att hitta en favorit bland husen.

Öppna större bild!

Artikel

Arkitekten om Björnövik

Peter Stenberg är arkitekt och hade en tydlig när han var med och utformade projektet. Läs hur tankarna gick och varför 

Läs hela intervjun!

Artikel

Här går ekvationen ihop

Lina Werner är projektutvecklare på OBOS och i denna intervju förklarar hon ekvationen att bo större för mindre plus skärgård och skidbacke.

Läs intervjun!

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Kedjehus 120 m²

Den lite mindre husmodellen i Brf Björnövik 1 har en boarea om cirka 120 kvadratmeter och byggs utifrån vårt smarta volymhuskoncept Start Living. För dig som kund betyder det en god utgångsstandard med Vedumkök och vitvaror från Bosch – och (tack vare en kostnadseffektiv produktion) dessutom en något lägre prislapp än den andra husmodellen i området.   

Stomme och fasad är av miljövänligt trä, och husen är färgsatta i ljusa pastellfärger som ger en glad och trivsam känsla. På framsidan finns en trevlig plattbelagd uteplats, som gjord för att flytta ut frukosten till under sommarmorgnar, och på baksidan finns ännu en uteplats med trädäck. Gräsarmerade ytor, grusad uppfart och en gräsplätt med buskar ger en både levande och välkomnande känsla. Varje hus har egen carport och ett förråd med gott om förvaringsutrymme.

Se specifika planlösningar och priser i Boväljaren!

Kedjehus 136 m²

Den större husmodellen i Brf Björnövik 1 har en boarea om cirka 136 kvadratmeter och byggs utifrån vårt planelementskoncept. För dig som kund betyder det (förutom de extra kvadratmeterna) en något högre utgångsstandard än den mindre husmodellen – med bland annat HTH-kök och vitvaror från Siemens. Här får du dessutom en härlig takterrass byggd ovanpå carporten, där du kan njuta av utsikten året runt.   

Stomme och fasad är av miljövänligt trä, och husen är färgsatta i ljusa pastellfärger som ger en glad och trivsam känsla. På framsidan finns en trevlig plattbelagd uteplats, och på baksidan finns ännu en uteplats med trädäck. Gräsarmerade ytor, grusad uppfart och en gräsplätt och buskar ger en både levande och välkomnande känsla. Varje hus har egen carport med takterrass och ett förråd med gott om plats för det mesta. 

Se specifika planlösningar och priser i Boväljaren!

Herre på din egna lilla täppa

Varje hus får flera uteplatser så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar bäst. På baksidan av varje hus finns till exempel rejäla altaner som inbjuder till både lek och skön avkoppling. Finns det gröna fingrar i familjen? Då är det bara att sätta igång att skapa ditt eget odlarparadis. Och där din gräsmatta slut tar den vackra naturen vid med tallar och blåbärsris, vilket också ökar trivseln i din tillvaro. 

...och en lekplats!

Det är viktigt för oss att både barn och vuxna trivs – inte bara i sitt nya hem, utan även i omgivningarna där de bor. Inom området kommer vi därför att uppföra en helt ny lekplats, där barnen kan springa, klättra, gunga och leka. Och där du som förälder kan delta i leken eller slå dig ner i solen och njuta av en stunds lugn.

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Naturens lugn nära stadens puls

Björnö ligger i Norrtälje – en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan.  

Allt du behöver för en bekväm tillvaro  

I Björnö finns närhet till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. I Norrtälje finns all service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden: Flygfältet, Norrteljeporten och Knutby. Restauranger och caféer finns det också gott om. Det märks inte minst på sommaren, då både Norrtäljebor och turister samlas på alla uteserveringar och njuter av god mat och trevligt sällskap.  

Gå, cykla eller ta bussen  

Oavsett om du jobbar i Norrtälje eller pendlar till Stockholm eller Uppsala, ligger Björnö bra beläget. Utmed Björnövägen finns busshållplatser med regelbunden trafik både in till Norrtälje – och till Stockholm. Bussen till Stockholm går var femte minut under rusningstid och du är framme på ungefär en timme. Väl ombord kan du koppla upp dig mot wifi och jobba eller bara koppla av på din resa till jobbet. In till Norrtälje centrum kan du både promenera och cykla – det finns gång- och cykelvägar som tar dig smidigt och säkert fram.  

Skidbacke och badplats på gångavstånd  

Björnö erbjuder en aktiv fritid för hela familjen. Förutom en fantastisk natur utanför dörren så finns långa vandringsstråk, svampskogar och båtbryggor på promenadavstånd. På vintern kan du ta skidorna på axeln och gå till slalombacken för några roliga timmars skidåkning och på sommaren tar du morgondoppet vid Kärleksuddens badplats som också ligger på gångavstånd.  

 

Se området växa fram!

Björnövik är ett stort projektområde som håller på att växa fram och med jämna mellanrum passar vi på att dokumentera detta.

Artikel

Stockholms granne på framfart

I denna intervju ger Tobias Arvidsson, stadsbyggnadsdirektör i Norrtälje sin syn på utvecklingen i skärgårdspärlan som utmanar storebror Stockholm med mer boende för pengarna.

Läs artikeln här!

Artikel

Därför valde de Björnövik

Peter & Hanna har flyttat in i Björnövik och berättar vad det var som fick dem att satsa på nybyggt i Björnö.

Läs artikeln här!

Artikel

Närhet till naturen och in till stan

Mäklaren Benjamin ger sin syn på varför många väljer Norrtälje och Björnövik.

Läs artikeln här!

Finns i närheten

Ica Kvantum 4,1 km 

Coop 5,4 km 

 

Frötuna Förskola 4,2 km

Roslagsskolan 5,3 km 

Campus Roslagen 5,7 km 

 

Norrtälje sportcentrum 3,8 km 

Norrtälje Badhus 4,1 km 

Kärleksuddens badplats  5,2 km 

 

 

Handelsområde 4,1 km 

Lunchrestaurang Görla 3,5 km 

Mc  Donalds 4,6 km 

Restaurang Havspiren 4,9 km 

Kärleksuddens Skärgårdsrestaurang 5,1 km 

Ed´s Burger 5,3 km 

Brf - En trygg, svensk tradition

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Vill du veta mer om vad livet i Brf innebär har vi samlat det viktigaste i en Brf guide!

 

Läs mer om bostadsrätter!

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer om fördelar med nyproduktion!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!